Najnovije

ponedjeljak, 13. listopada 2014.

BOŽIJE ČUDO: Prirodni napitak koji za jako kratko vrijeme topi kilograme!

Prati uvek najnovije vesti
Donosimo vam recept koji sigurno topi kilograme. Ova dijeta osmišljena je tako da svakodnevno popijete dva napitka. Ukoliko pijete ove napitke svakodnevno, trebalo biste za sedam dana izgubiti i do tri kilograma.

Prvi napitak
Sastojci 500 ml vode, 50 ml jogurta, 3 kašičice crnog čaja, kašikica cimeta, kašikica đumbira, kašikica meda kašikica currya

Priprema
Kuhajte vodu dok ne počne da vri, a zatim je maknite s vatre i dodajte sve sastojke, osim jogurta. Kada se voda ohladi, procijedite je i u procijeđenu tečnost dodajte jogurt i promiješajte. Ovaj napitak uzimajte umjesto večere i poslije toga se trudite da ne jedete ništa, ali možete piti vodu.

Drugi napitak
Sastojci 80 ml ​​vode 170 ml mlijeka kašikica đumbira, kašikica cimeta kašikica karija.

Priprema
Kipućoj vodi dodajte curry, đumbir i cimet, zatim mlijeko i promiješajte dok ne dobijete homogenu masu. Vrlo je važno da ovaj napitak konzumirate neposredno pred spavanje. (Autor / Foto: Piknik.ba)
Priroda ZA sve

1 komentar:

  1. Clean 9 je program koji je pre svega namenjen za Detoksikaciju tj. kao detoksikacioni program koji će vam pomoći da započnete svoj put ka zdravlju i željenim oblinama.
    Sa ovim programom, dokazano je u praksi, može se smanjiti čak i do 4 cm u obima stim što je za osobe koje imaju potrebu za većim skidanjem kilaže i regulisanja masnoća neophodno je da nakon korišćenje C9 paketa nastave sa korišćenjem paketa F.I.T. 1

    OdgovoriIzbriši

Designed By Blogger Templates